Over mij

Ik ben Lisanne (36) en woon samen met mijn vriend (40) en zoon (8) in Apeldoorn zevenhuizen.

Na mijn studie SPW ben ik blijven plakken bij mijn afstudeerstage, een kinderdagverblijf met adaptieve visie (kindvolgend). Hier ben ik 4 jaar werkzaam geweest op verschillende groepen. (0-4 jaar)

Hierna ben ik aan huis gaan werken als nanny. Dit doe ik al sinds 2013 met heel veel plezier. De persoonlijke sfeer spreekt mij aan. Alle aandacht en tijd voor de kinderen kunnen hebben, meer vrijheid en een hechte band opbouwen, een verlengstuk van het gezin zijn.

In 2016 werd ik zelf moeder van een zoon en ben ik in aanraking gekomen met natuurlijk ouderschap en later de antroposofie. Met deze visie voed ik mijn zoon ook op.
Ik werk kindvolgend, ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een liefdevolle en vertrouwde omgeving, dat ze zichzelf kunnen zijn en dat ze zich gezien en gehoord voelen. Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen behoeftes en talenten.

Ik ga graag met de kinderen naar buiten, samen de natuur ontdekken. Ook gaan we regelmatig naar het bos, kinderboerderij, park, speeltuin, bibliotheek, knutselen, bakken, boekjes lezen, liedjes zingen etc.

Sinds september 2022 ben ik ook werkzaam als zzp pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Op dit moment heb ik mijn gastouderopvang op een lager pitje gezet, en ben ik voor nu, alleen beschikbaar voor kinderdagverblijven.

Voor meer info ben ik het best bereikbaar via whatsapp.